We balanceren wat af de hele dag. Ook vergeten we vaak naar ons lichaam te luisteren waardoor je moe wordt en je totaal uit balans bent.

Volg je gevoel en luister naar je lichaam en volg het pad naar ontspanning tijdens een heerlijke dag vol inspiratie en waar je helemaal in balans komt met jezelf en nieuwe energie ontvangt.

 

 

Datum op aanvraag

Van 10.00-15.30

 

 

OP EEN FIJNE PLEK

in Rotterdam Nesselande

 

 

 

INCLUSIEF LUNCH

Heerlijk en gezond

 

Reviews van klanten

Ik heb hier een heerlijke massage gehad !

Annemarieke neemt de tijd voor je en laat je helemaal op je gemak voelen. Ik was na de massage helemaal Zen en mijn spieren voelden helemaal ontspannen.

*Kristel *

 

 

 

 

Hier een positief mens.

Ik had behoorlijk wat last van veel klachten. Waaronder een slechte doorbloeding. Ik heb in geen tijden weer lekkere warme voeten gehad. Dus de massage heeft goed zijn werk gedaan. Twijfel je nog? Dan gewoon een afspraak maken. 

*Mariska*

Heb je ook het gevoel dat jij jezelf voorbij loopt en niet meer weet wanneer je echt voor de laatste keer tijd aan jezelf hebt besteed. Wil je ervaren hoe jij weer meer grip hebt op je leven en wil je meer balans?

Op zondag 22 mei geef ik samen met Jessica van Yes Wellness een ééndaagseretreat in Rotterdam Nesselande over het ervaren van ontspanning en de balans weer terug te vinden in jezelf.

Een fijne combinatie van ontspanning, leren en ervaren en genieten.

 

 

 

EENDAAGS REFRESH

AT LIJFTIJD & YES RETREAT 

*Een dag lang vol met ontspanning en nieuwe ervaringen

*Leren luisteren naar wat je voelt en weer terug te komen naar je zelf

*Nieuwe inzichten, inspiratie en energie

*Letterlijk je weer lekker in je lijf voelen